Tržnik komercialist prodaja POSTANITE DEL NAŠE EKIPE Nudimo vse potrebno za vaš uspeh! Iščete nove izzive? PRIDRUŽI SE NAŠI EKIPI

Kariera

TOP PODPORA

Izkušnje na dlani!

Izkoristite pomoč izkušene ekipe, ki vas bo popeljala skozi proces, ki prinaša rezultate. V vsakem trenutku boste vedeli, da ste v dobrih rokah, založeni z vsemi potrebnimi informacijami, izkušnjami in podprti s strani mojstrov trženja in prodaje.

Z nami ne boste nikoli sami!

TOP ZASLUŽEK

Kaj sploh je TOP zaslužek?

Mi menimo, da je TOP zaslužek tisti, ki nas zadovolji in omogoča, da živimo na način kakršnega smo predvideli kot najboljšega zase. Vsi imamo svoje želje, hrepenenja in cilje. In vsi si zaslužimo biti srečni. Z našo pomočjo vam bo to zagotovo uspelo.

Postanite TOP komercialist!

TOP PRODAJA

Uspejo le najbolj motivirani!

Če niste ravno zadeli na loteriji ali podedovali velike vsote denarja, potem ste zagotovo močno motivirani za delo in dober zaslužek. Torej ste ravno pravšnji za nas! Smo prodajno podjetje, ki išče nove potencialne kadre – odlične tržnike, ki znajo prepričati tudi najbolj zahtevne stranke.

Dokažite, da ste pravi za nas!

6

Let delovanja

28

Sodelavcev

3476

Zadovoljnih strank

10

Prostih delovnih mest

NAŠE PREDNOSTI

Zakaj postati naš zaposleni na področju prodaje?

Imamo vse kar je potrebnega za vaš uspeh in smo to pripravljeni deliti z vami. Na naši strani so: ZNANJE, IZKUŠNJE in IZJEMNI POGOJI!

USPEŠNA EKIPA

Pridružite se uspešni ekipi vrhunskih komercialistov, ki z znanjem in energijo trži storitve in izdelke za različne naročnike. Postavljamo si zelo visoke cilje in se stalno izobražujemo ter nadgrajujemo svoje znanje s področja, ki zajema trženje in prodajo, kar omogoča hiter karierni razvoj.

Predvsem pa verjamemo v sodelovanje in timski duh! Zato nudimo zelo spodbudno delovno okolje, v katerem se z vztrajnostjo, zagnanostjo in motiviranostjo zlahka doseže odlične prodajne rezultate!

KORAK DO USPEHA

Ste si že od nekdaj želeli postati samostojni in uspešni? Stopati po svoji poti in dokazati da zmorete. Sedaj ste le še korak oddaljeni od uresničitve svojih sanj!
Zaposlitev komercialist

PRIJAZEN DELOVNIK

Verjamemo, da so prijazni delovni pogoji osnova za dobro opravljeno delo, zato se jih nenehno trudimo še izboljšati. Zadovoljstvo naših zaposlenih – tržnikov je pomembna vrednota, ki ji sledimo na vsakem koraku, zato nudimo prijazen delovnik po njihovi meri.

Vemo namreč, da lahko odličen prodajni uspeh doseže le ekipa, ki vso svojo energijo vlaga v delo in se mu lahko popolnoma posveti!

IZKUŠENO PODJETJE

Postanite del izkušenega tima tržnikov, od katerih se lahko naučite veliko prodajnih trikov in skrivnosti, predvsem pa tega, kako odlično opravljati svoje delo in biti v njem vsak dan še boljši. Naše podjetje je izkušeno v trženju in prodaji ter vam nudi odlično priložnost za stalno izobraževanje in kariero.
Pridružite se nam!

MENITE DA STE PRAVI ZA NAS?

PREVERITE PROSTA DELOVNA MESTA IN NAS PREPRIČAJTE!

Verjamemo, da prav vsak izmed nas v sebi skriva kakšen talent. Če menite, da se tudi v vas nahaja neizkoriščen potencial na področju prodaje, vas vabimo v svojo družbo!
  • Nudimo kompletno podporo na področju trženja.
  • Na naši strani so izkušnje in rezultati.
  • Z našo pomočjo boste postali mojster prodaje!

Postani TOP tržnik z našo TOP pomočjo!

Ne glede na dosedanje izkušnje vam lahko z našo pomočjo uspe postati super uspešen prodajnik v rekordno kratkem času!

POGOSTA VPRAŠANJA

Vsakodnevno se srečujemo s pomembnimi vprašanji, zato vam tule ponujamo nekaj najpomembnejših odgovorov nanje.
Trženje pogosta vprašanja

Najprej, naj bomo odkriti – pri nas se veliko dela. Predvsem pa se dela pametno in učinkovito. Z najboljšimi in najnovejšimi znanji glede prodaje bo vsak vaš korak v prodaji lažji in še bolj usmerjen k prodajnim ciljem. Sodelovanje s podjetji oziroma naročniki, ki so ambiciozni, pa predstavlja še poseben čar.

Ni potrebno, da ste zaposleni pri nas, lahko delamo tudi prek drugih oblik zaposlitve. Pomembno je, da ste ciljno usmerjeni, predvsem pa, da je prodaja vaša strast. Le tako bomo zelo dobro sodelovali.

Plača je sestavljena iz osnove in nagrade za uspešnost. Ker so prodajni cilji visoki, boste tako s časom dosegli visoko plačo za svoj vloženi trud in zagnanost.

Izbor naših bodočih sodelavcev poteka v 3 krogih. V prvem krogu se spoznamo in poskušamo ugotoviti, ali so naše vrednote podobne – če so in če smo si všeč, sledi drugi krog, kjer vam sestavimo konkretno prodajno nalogo. Če jo dobro opravite, sledi tretji krog, kjer se konkretno pogovorimo o projektu, ki ga imamo in za katerega bi bili prodajno odgovorni.

KAJ NUDIMO NAŠIM ZAPOSLENIM?

Zavedamo se, da lahko podjetje posluje dobro le v primeru, da so v njem zaposleni zadovoljni kadri.

1. ODLIČEN ZASLUŽEK

Nudimo vam možnost odličnega zaslužka in redna izplačila.

2. UVAJANJE V DELO

In vsa nadaljnja prodajna izobraževanja.

3. DELO V TOP TEAM-U

Komercialist oz., tržnik se v naši ekipi odlično počuti.

4. MOŽNOST NAPREDOVANJA

Dobro trženje in prodaja vodita vse do vodje prodajne ekipe.

5. MOŽNOST ZAPOSLITVE

Komercialist oz., tržnik ima možnost zaposlitve za določen oz. nedoločen čas.

6. KAVA

Motivacija, vsako jutro sveža kava za odličen začetek dela.

SLEDITE NAM NA SOCIALNIH OMREŽJIH