O nas

KAJ ZNAMO NAJBOLJE

Za nami je 20 let prodajnih izkušenj, ki so porok za to, da boste pri nas dobili tisti TOP nasvet, ki ga že tako dolgo iščete. Imamo rezultate, ki govorijo sami zase in menimo, da smo lahko odličen in zanesljiv partner na področju prodaje artiklov in vaših storitev.

VIZIJA

Naša kratkoročna vizija je vsekakor dvig bruto domačega proizvoda Slovenije, z bistveno izboljšano prodajno storitvijo, tako za naročnike kot za kupce naših izdelkov ali storitev.

NAŠA FILOZOFIJA

Srednjeročno želimo podjetjem nuditi najbolj učinkovite prodajnike, dolgoročno pa poskrbeti, da bodo imeli globalni trgi TOP usposobljene in motivirane tržnike.

NAŠA PREHOJENA POT

Ker verjamemo, da se nikoli ne konča … bomo še naprej izboljševali naše rezultate.
UČINKOVITOST V PRODAJI 100%
POZNAVANJE TRGA 90%
OSEBNO SVETOVANJE 85%
NAJBOLJŠE POSLOVNE ODLOČITVE 89%

VREDNOTE

Stremimo k uspehu, a premišljeno in ne za sako ceno
 1. DOSEŽENI CILJI
  Ponosni smo na prehojeno 20-letno pot, ki je za nami in se zavedamo, da je pred nami še precej neznanih poti. Nanje se bomo podali skupaj z vami in s seboj vedno prinesli svoje znanje in izkušnje iz preteklih let.
 2. ZAUPANJE
  Delujemo v skladu s svojimi sposobnostmi, znanjem in moralnimi načeli, ki so navkljub krutemu trgu še vedno naše primarno vodilo. Vedno bomo pošteni in na ta način tudi vredni vašega zaupanja, tako kot so nam zaupali že mnogi.
 3. MOTIVIRANOST
  Morda bi kdo dejal, da ti po 20-ih letih zmanjka motivacije, a ne nam. Motivirani smo vsaj tako kot prvi dan in željni pokazati kaj vse smo se v preteklih letih naučili. Motivacijo črpamo pri naših zaposlenih, v neprestani rasti podjetja in iz odzivov naših zadovoljnih strank.
 4. SPOŠTOVANJE
  Zavedamo se tudi kako zelo pomembno je spoštovanje. Tako s strani nas do naših strank, kot tudi spoštovanje do tistega kar počnemo. Zelo dobro pa vemo, da je potrebno spoštovati tudi samega sebe. Le na takšen način je lahko namreč končni rezultat spoštovanja vreden!

POTREBUJETE POMOČ PRI PRODAJI?

Z veseljem vam bomo pomagali!